loading...

29 Jun 2016

# Advert # Review

Baju Tidur Isteri Pikat Suami

Assalamualaikum wbt. Baju tidur seksi, senjata untuk isteri pikat suami. Wahhh tajuk bukan kemain lagi... Betul la tu. Baju tidur seksi merupakan senjata isteri untuk memikat suami. Nak pikat, ikat dan lekatkan suami dengan kita bukan senang tau... Eh, tetiba malu pulak nak cerita bab bilik tidur ni. Takpelah sharing is caring...

Baju tidur online


Dulu akak tak pandai nak pakai baju tidur seksi-seksi ni. Serius, malam pertama menjadi pengantin pun pakai baju kelawar ja. Kelakar gila sebab tak tahu nak pakai apa... Sampailah anak tiga ni pun masih tak reti nak pakai baju tidur seksi sebab nak beli segan, pastu nak pakai depan anak-anak lagilah segan...

Kat opis ni ada seorang kakak  yang sentiasa bagi tips rumah tangga kat kami yang di anggap adik-adik ni.. Dia kata, 

"hangpa muda lagi, awat yang tak pakai baju tidur seksi. Akak yang 40an ni pun ada macam-macam jenis dan fesyen baju tidur seksi."

Hanya mampu senyum... Pastu akak ni kata lagi..

esok-esok laki hangpa cari lain baru tau. "

Coi la sangat ayat tu.. Terbaca pula dalam akhbar... 

baju tidur online
Keperluan seksual lelaki tinggi.. huhu

Tapi dari situ, mula la terfikir nak beli baju tidur seksi meksi untuk memikat encik suami. Nak beli kat pasaraya malu la pulak... Nanti terserempak dengan orang yang kenal. Aduh!

Nak Beli Tapi Segan

Nasib baik la ada IGs di bawah ni yang jual online. Banyak pilihan pulak tu...pilih ja yang mana berkenan.. Takmo seksi sangat pun hado...

baju tidur online

Yang seksi menggoda dengan pelbagai warna pilihan pun ada...

baju tidur online

Yang nak feeling ayu, manja dan menggoda pun ada..

baju tidur seksi

Yang nak menjadi pelakon sambil goda si suami pun ada. Pilih saja watak yang kita inginkan....

baju tidur seksi

baju tidur seksi

Orang kurus, slim saja boleh pakai baju tidur seksi ni... Salah tu. Plus size juga boleh pakai sebab seksi pada pandangan lelaki adalah subjektif. Ada la part-part tertentu... Hanya si suami yang boleh bagi jawapan.

Baju tidur plus size


Selain baju tidur, terdapat juga Sexy Panties yang di buat dari lace... Kalau pakai memang sexy dan nampak cantik. 


Bukan setakat pakaian. Isteri nak ketatkan miss V macam malam pertama pun ada... 

love bite

Baru nak belajar pakai baju tidur seksi... Belum terlambat kan??? Kualiti baju tidur yang di terima adalah setanding butik, fast delivery pulak tu.


Bila dah ada online ni senang la nak shopping baju tidur seksi. Boleh suruh si suami pilih or encik suami beli dan hadiahkan kepada isteri. 

Nak beri hadiah untuk pengantin baru pun bolehhh... 

Bak kata, nak beli dan tips berkaitan rahsia bahagia rumah tangga memang ada dalam IGs di bawah .


Sales team : 018 24 88850

Sales team : 017 257 1281

Sales team : 018 24 888 50

No phone sale team : 018 24 888 50


9 ulasan:

irra yyan berkata...

Satg laki hampa cari lainnn...hoii nehiiii....jom cepat ikat laki masing2

Cahaya Hayati berkata...

jom mommy irra... kita Aumm kan encik suami

Azlinda Azman berkata...

Setuju..senjata pikat suami ni :)

Amanda Suria berkata...

Alamak...nak prektik x Leh sbb xde laki lagi...Tahan je Laaa...aummm Cik T kaler merah lagi...

Cahaya Hayati berkata...

Kan Lynda...

Cahaya Hayati berkata...

SA, di doakan cepat naik pelamin dan boleh Aummm.. hahaha

PCL berkata...

Hebat senjata isteri.. cair suami sblm waktunya..hahaha

Cikgu Norazimah berkata...

Cn dulu dpt hadiah kwen baju tdo sksi tau, mmg aummm 😉

Bokoc Bmomv berkata...

Suami plak nak pikat wife mcmane..suami pn knala pdi.

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292