Nuffnang: 2 Bulan Yang Suam-Suam Kuku

11:22 PG Cahaya Hayati 2 Comments

Assalamualaikum wbt.

Hari ini tetiba buka akaun nuffnang setelah sekian lama tak buka.. Nak tengok ada berapa dah. Kot kot dah boleh cash out. cia cia cia

Mimpi belum jadi kenyataan. Kena tunggu lagi...

Siapa perasan nuff dalam 2 bulan ni macam suam-suam kuku saja. Tak banyak CPUV ... Kenapa yer? Ke kat blog titew jer? Kalau kat  blog titew ja, memang nuff majuk dengan titew sebab letak ads lain jugak. :(.

Tapi kita jugak nak maximase income titew. 


Oklah nuff, jangan majuk-majuk lagi. Titew janji akan pertingkatkan lagi PV dan UV....  Meh la letak iklan CPUV banyak-banyak kat blog titew. 

2 comments:

Suriaamanda berkata...

SA pun malas nak tgok Nuff...hehehe..

AziRahmanDot Com berkata...

samalah...suam-suam jer dia masukkk...

Pengikut

Google+ Followers