Lulus Mudah Peperiksaan Online Pegawai Teknologi Maklumat F41

8:00 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Assalamualaikum wbt.

Tahniah jika anda dipanggil ke sesi exam Online Pegawai Teknologi Maklumat F41.

Format untuk tahun 2016 sedikit berbeza, ada tambahan seksyen dan aturan seksyen yang berbeza. Ada 3 Seksyen kali ini;
- Seksyen A: Ujian Psikometrik
- Seksyen B: Pengetahuan Am
- Seksyen C: Penyelesaian Masalah

Nampak tak ada sesuatu di sana? Ehehe. Yup, Seksyen A itu dirangka untuk singkirkan seberapa ramai calon. Itu trick nya.

Syukur anda tahu ahaha!

Eh jika anda serius nak berjaya, ini rujukan yang anda perlukan;



Buat persediaan sehabis baik ya. Mungkin ini peluang terakhir anda dipanggil ke sesi exam online ini!

Jangan jadi seperti kawan akak yer.. pergi exam PTM sampai 5 kali tapi tak lulus-lulus jugak. Dah ada rujukan macam ni senanglah nak lulus. Zaman akak dulu takde punnn.

Labur sedikit beli rujukan exam PTM ni supaya kita tidak mendapat atau memegang TITLE Penanam Ladang Anggur Terhormat (penganggur/ jobless). Nak ke pegang tittle tu???  Tapi sampai bila???

Bila dah ada rujukan ini, senang untuk ketahui tips-tips dan trick dalam exam PTM terutamanya syeksen A iaitu ujian psikometrik. Memang psiko habis.. Kalau tak takdelah akak ambik exam sampai 5 kali.. huhu.



Bukan akak yang rugi tapi adik-adik yang nak ambil periksa ni yang akan rugi. Dah di beritahu rahsia tapi masih kedekut. In sya Allah kalau dah berjaya dan memperolehi kerjaya... pelaburan hari ini akan berlipat kali ganda dapat dalam gaji. Akak tahu laaa gaji PTM berapa... 

Akak doakan semua yang mengambil peperiksaan PTM ini berjaya dan memeprolehi gaji yang lumayan. amin.


0 comments:

Pengikut

Google+ Followers