Sorry Michael :( - Cahaya Hayati

15 Jan 2016

Sorry Michael :(

Hello Michael!

Firstly thanks for your email. But, i'm not interested to knowing you.. Maybe u can find another girl who suit you and looking for a relationship.

Sorry to disappointed you. I'm truly sorry!


Hahhaha... sekali sekala melayan spam email. Kadang-kadang terfikir juga, orang yang kena tipu tu dok melayan spam email macam ni kot. Dah sah-sah google letak email macam ni dalam spam bucket... Jadi kenapa perlu nak layan?

Jangan fikir dapat email seperti ni mamat mata biru hijau nak kawan ngan ko... Depa just nak for fun or duit ko saja. Jadi, jangan dok gatai pi reply email macam ni. Tak buka lagi bagus..

Jadilah orang yang bijak IT yang membuat keputusan melalui iman dan akal fikiran.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan