loading...

7 Jan 2016

# beuty # CH Daily

Cara Kajol Dilwale Transform Diri

Assalamualaikum wbt.

Fuh!! Macam tidak percaya saja si kajol ni boleh transform diri menjadi lebih cantik setelah mempunyai 2 anak. Malah lebih cantik dari zaman sebelum dia berkahwin.. jeles ai!

Kajol - awaklah idola saya sekarang untuk kuruihhhh. 

Saya kena follow cara kajol sebab dia tidak menahan lapar dan tidak mengambil supplement untuk turunkan berat badan. Dia hanya melakukan senaman selama 2 jam setiap hari. Jenis senaman yang di amalkan adalah senaman beban, HIIT, deadlift & squats serta push ups sebanyak 200- 300 kali

Mampukah aku? In Sha Allah .. kita buat pelan-pelan sebab kita bukan retis. Nak kuruihh untuk diri sendiri dan suami ja.

So, kena tambah push up dalam diari exercise setiap hari. 50 kali sehari pun dah ok. Sebab dulu masa zaman bujang, dok amalkan buat 30kali ketika bangun dan 20 kali sebelum tidor. Bila dah ada anak terus tak amalkan. huhu... Tu penyebab perut menjadi buncit. Lama tepu terkumpul.

cara turunkan berat badan

Jangan tanya akak yer, senaman tu macam mana sebab akak hanya tahu push ups saja. Yang lain nanti balik baru akak nak google.


2 ulasan:

Nabila Syifa berkata...

Dgr dia buat pembedahan hidung.pemutihan kulit

Cahaya Hayati berkata...

Betul ke? Tak tahu la pulak sebab kita jarang follow retis. hehe

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292