loading...

18 Jan 2016

# Review

#88LOVELIFE VOL. 02

Assalamualaikum wbt.

Berita baik buat peminat buku #88 love life kerana edisi kedua telah di lancarkan semalam. Harap edisi kedua ini berada di pasaran Malaysia secepat mungkin memandangkan edisi pertama mendapat sambutan yang hangat. 

#88LOVELIFE VOL. 02

Bagi yang belum mengetahui.. Buku ini di tulis oleh pemilik blog hot chocolate & Mints dan di ilustrasikan oleh rakannya Dinda.

#88LOVELIFE VOL. 02

Seriusly, akak memang tak sabar nak dapatkan edisi ke-2 ni. Kalau ada yang nak hadiahkan memang akak sukaaaaaaaaaaaa. Edisi pertama dah otw.. akak baru beli dari MPH. Akak cari kat popular tak dak hari tu.. Kalau tau MPH ada jual, dah lama akak beli. hihuhihu..

#88LOVELIFE VOL. 02

Jom dapatkan buku motivasi ni..

1 ulasan:

DRAMATIC UNIQ berkata...

alaa.. yang edisi pertama pun tak beli lagi..!! hehehehhe.. beli set combo terus la yang 1 dan 2.. hikssss.. :)

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292