Redeem WOOP Yang Pertama

12:35 PTG Cahaya Hayati 2 Comments

Assalammualaikum wbt.

Sejak join woop ni, duit untuk barangan peribadi semakin jimat sebab dengan hanya melakukan task yang di beri oleh woop. Setiap task mempunyai nilai point yang tersendiri. Rajin melakukan task yang di beri, maka banyaklah point yang dapat.

Jumlah point yang terkumpul boleh di tukar kepada barangan keperluan, kesihatan dan penjagaan diri yang kita mahu.

Awal bulan hari tu, mommy telah redeem point woop dengan Rexona Women Free Spirit Twin. Jimat 3 bulan tak payah beli deodorant. Atau jika di tukar kepada nilai RM, jumlah redeem lebih kurang RM16.00. Jimatkan..

Tempoh untuk terima barang redeem juga tidak lama. Kurang dari 7 hari.. Bungkusan yang di terima juga kemas.


Bulan ini tengah gigih mengumpul point woop untuk redeem Bio Calsium 30's. Lagi 400 point untuk di kejar. 


Nak dapat barangan peribadi tanpa mengeluarkan duit, join woop sekarang. Klik SINI untuk join.

Jadi wanita & mommy kenalah bijak.

2 comments:

kak gojes berkata...

malangnya KG mlas buat task yg d beri...tahniah cik T rajin dapatlah habuannya kan

Cahaya Hayati berkata...

go go go KG. Dulu malas buat gak, Tapi tengok barang yg dia offer untuk redeem tu yang menambah semangat sebenarnya.

Pengikut

Google+ Followers