loading...

17 Nov 2015

# blog

CPUV Setelah Hilang Glittery

Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah masih ada CPUV yang lekat setelah hilang status glittery Nuffnang. Hilangnya status glittery setelah mommy masukkan affiliate Ashadee. 

Kalau dah tahu hilang kenapa join? Join affiliate Ashadee kerana dengarnya ramai blogger yang menjaya menjaya income dengan affiliate. Disebabkan tergedik-gedik nak tahu bagaimana menjana income melalui affliate kenalah cuba. 


Nak cerita banyak tentang affliate, mommy belum master. In Sha Allah, mommy akan update sikit-sikit ilmu yang mommy dapat. Kalau tak sabar boleh langgan pakej affiliate di bawah. Terdapat tutorial dari A to Z untuk menjana income melalui laman web.


4 ulasan:

ubai ismail berkata...

menarikkk ^^

Puan Wawa berkata...

Alhamdulillah, tahniah..

aRz MoHa berkata...

terbaikkk

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata...

sama mcm fidah..Nuffnang ni kejab bagi duit kejab stop...buat org rasa down je

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292