OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE - Cahaya Hayati

30 Okt 2015

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

Assalamualaikum wbt.

Alamak! Dah nak hampir tarikh due baru perasan MekZumbie ada buat GA. Sempat lagi ni.. jom join! 

Dulu aku tak follow pun blog mekzumbie ni sebab aku ingat blogger yang cerita tentang hantu.. Heheh sebab nama ZUMBIE tu.. TAPI bila masuk ja blog ni penuh dengan info yang berguna terutamanya tentang vacation.. Satu lagi blog yang wajib di follow.

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE
klik banner untuk join
Syarat-syarat penyertaan :
1. Follow blog MekZumbie,
2. Follow Instagram MekZumbie,
3. Buat satu entri & cerita pasal Blog Mek Zumbie (Ringkas aje),
4. Letakkan banner Giveaway yang di HIPERLINK kan ke entri GA ini,
5. Komen entri ini sekaligus dengan URL entri korang & Nama Instagram korang & paling penting URL FB korang untuk memudahkan aku nak contact kalau korang pemenangnya hehehe.
6. Tarikh tutup GA ini ialah pada 31 Oktober 2015 pada jam 12 malam waktu Malaysia.

11 ulasan:

  1. hahaha blog hantu ker? Ni dah orang kedua kata blog mz ni blog hantu. ahahaXD BTW done follow balik & all the best to you :)

    BalasPadam
  2. Salam Ukhwah (=
    Singgah dari GA yang sama
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    BalasPadam
  3. Tahniah awak menang ! Tak percaya ??? Check sini http://mekzumbie.blogspot.my/2015/10/yang-sebenar-senarai-pemenang-oktober.html

    BalasPadam
  4. Singgah sini nak ucap tahniah.

    BalasPadam
  5. Singgah sini nak ucap tahniah.

    BalasPadam