Cara Follow Blog Yang Tiada Button Follower

1:48 PTG Cahaya Hayati 2 Comments

Assalamualaikum wbt.

Dalam seronok nak join GA tetapi bila syarat kena follow blog yang tiada button follow terus rasa lemah. Kalau tak follow tak memenuhi syarat dan tak menang.. huhu

Jangan risau sebab cara nak follow blog yang tiada button follower senang saja. Hehe...

1. Pergi ke www.blogger.com
2. Cari  'READING LIST'. Di situ ada button 'Add'.

Cara Follow Blog Yang Tiada Button Follower
follow me!

3. Tekan Button Add. Nanti keluar pop out box yang minta masukkan link blog yang korang nak follow tu..

Cara Follow Blog Yang Tiada Button Follower
Masukkan link blog yang nak di follow

4. Last sekali tekan button follow. Dah follow...

Good Luck!

2 comments:

Yana Yani berkata...

wah! nice sharing
baru tahu =)

AziRahmanDot Com berkata...

good info!

Pengikut

Google+ Followers