loading...

8 Okt 2015

# blog # Instablog

CABARAN 7 HARI INSTABLOG EFGKBBA | Gadget Tercinta

Assalamualaikum wbt.

Yeay cabaran terakhir! Alhamdulillah.

Kali ni berjaya jugak menghabiskan cabaran. Cabaran puasa raya hari  tu separuh jalan saja....

Untuk gadget tercinta saya adalah laptop. Walaupun bukan hak milik sendiri tetapi kena jaga macam hak milik sendiri. Kena sayang macam hak sendiri... 


Dengan laptop ni lah saya update blog hari-hari. Hari-hari ke? Sila abaikan... hahaha 


Apa gadget kesayang korang? 

Bagi yang baru separuh jalan menyahut cabaran ni... Saya cabar anda untuk habiskan SEBAB lepas ni ada cabaran lain. Tungguuuuuuu...

Kalau ada suara negatif tu sila abaikan. Yang penting kita tahu apa yang kita buat dan tak berdosa. :)

kipidap & dongibap.

Baca cabaran lain di sini:




1 ulasan:

nona senyum2 berkata...

betul,lappy bende penting jugak..kalau kita ni,kaki games, kaki blogging.....and..kaki kerjaaa berkaitan office....hehehhee~

psssst, sis, nak update blog lagi kann,? jom update dgn menjoinkan diri ke sini, untung2 dapat FREE GADGET lagiiiii

http://nonasani.blogspot.com/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292