Bencinya!

12:35 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Assalamualaikum wbt.

Bencinyaaaa... Tak sukanyaaaa.. TAPIIIII nak buat jugak. Nak jugak!


Apa yang aku BENCI adalah bila jumpa template blog yang cantik dan dah jatuh cinta tapi tak boleh suit dengan iklan. Bila masukkan iklan terus jadi buruk. Pada pandangan mata aku lah.

Benci bila cuba edit blog, tapi tak berjaya.. Jadi lagi teruk adalah. Terfikir juga kenapa la dulu aku tak ambik course IT. Kan senang sikit nak edit guna html. 

TAK SUKANYA bila tengok blog berserabut dan jadi ntah hapa-hapa.

Korang jangan pengsan pula bila masuk blog aku... Nanti ada masa baru aku edit bagi cantik. Kena berguru untuk dapat blog yang cantik.. Alhamdulillah ada cikgu template dalam EFG. Thanks cikgu, thanks EFG.

Kepada yang bertanya, macam mana nak join EFG. Untuk makluman, keahlian EFG di tutup sementara waktu. Pengambilan akan di umum kelak. Apa-apa yang berhubung dengan EFGsila contact dengan mommy Irra .

Oklah sampai sini saja luahan perasaan pada hari ni. :)

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers