SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ - Cahaya Hayati

5 Mei 2015

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Assalamualaikum wbt.

Jom catwalk bersama dengan papaglamz. Dah lama tak catwalk... Cik Ti minat sangat ngan catwalk ni.. Cara jalan yang unik sangat.. kaki bersilang gitu. Salah langkah terus jatuh. Hahaha.

Catwalk yang di anjurkan oleh papaglamz adalah catwalk di atas pentas blog saja. Mudah saja... Tak perlupun nak berlatih jalan macam miowww tu..

Kata papaglamz,catwalk ini untuk:-

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Nak cari bloglist yang akan di letakkan di sidebar Papaglamz.com ni.

Nak cari blogger yang bertuah untuk Papaglamz review di dalam blog Papaglam.com ni.

Nak sediakan satu platform mudah buat blogger semua supaya mudah untuk Catwalk (Blogwalking) di Pentas Peragaan (blog) blogger-blogger yang lain.

Menambah follower yang sedia ada dan juga menambah traffik blog sesama blogger

klik link ini untuk join segmen by papaglamz.



24 ulasan:

  1. selamat bersegmen. jom join segmen nani pulak

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah. nanti cik ti join segmen nani pula yer...

      Padam
  2. good luck kak T ! cantik daa blog kak T.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih mimin.. Good luck untuk mimin jugakk!

      Padam
  3. k.wana catwalk sini...dari segmen yg sama ...

    http://syazrim.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti kita catwalk kak wana pula...

      Padam
  4. Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

    BalasPadam
    Balasan
    1. okayyy papaG. Kita terjah sekarang.....

      Padam
  5. hai hai !!
    MG blogwalking sni ..
    have a nice day ^__^

    btw, jom join GA MG sempena mother's day ni :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

    tqsm! xoxo

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih MG. In sha Allah nanti saya join Give Away MG..

      Padam
  6. Kak T..selamat bersegmen.... :)

    BalasPadam
  7. Singgah catwalk dari segmen yang sama
    Selamat bersegmen

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  8. salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
    done follow di sini...slmt berblogging
    http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  9. salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
    done follow di sini...slmt berblogging
    http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  11. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  12. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  13. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    BalasPadam
  14. Singgah dari segmen yang sama.

    Jom catwalk ke blog saya pulak :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  15. salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam