SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

9:36 PG Cahaya Hayati 24 Comments

Assalamualaikum wbt.

Jom catwalk bersama dengan papaglamz. Dah lama tak catwalk... Cik Ti minat sangat ngan catwalk ni.. Cara jalan yang unik sangat.. kaki bersilang gitu. Salah langkah terus jatuh. Hahaha.

Catwalk yang di anjurkan oleh papaglamz adalah catwalk di atas pentas blog saja. Mudah saja... Tak perlupun nak berlatih jalan macam miowww tu..

Kata papaglamz,catwalk ini untuk:-

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Nak cari bloglist yang akan di letakkan di sidebar Papaglamz.com ni.

Nak cari blogger yang bertuah untuk Papaglamz review di dalam blog Papaglam.com ni.

Nak sediakan satu platform mudah buat blogger semua supaya mudah untuk Catwalk (Blogwalking) di Pentas Peragaan (blog) blogger-blogger yang lain.

Menambah follower yang sedia ada dan juga menambah traffik blog sesama blogger

klik link ini untuk join segmen by papaglamz.



24 comments:

Inani Hazwani berkata...

selamat bersegmen. jom join segmen nani pulak

Hayati Sakaria berkata...

In Sha Allah. nanti cik ti join segmen nani pula yer...

Cikk Mimin berkata...

good luck kak T ! cantik daa blog kak T.

PHU ONE WANA berkata...

k.wana catwalk sini...dari segmen yg sama ...

http://syazrim.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Papaglamz berkata...

Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

MG schmidt berkata...

hai hai !!
MG blogwalking sni ..
have a nice day ^__^

btw, jom join GA MG sempena mother's day ni :)
http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

tqsm! xoxo

Kak T..selamat bersegmen.... :)

Hayati Sakaria berkata...

terima kasih Aim..

Hayati Sakaria berkata...

terima kasih MG. In sha Allah nanti saya join Give Away MG..

Hayati Sakaria berkata...

okayyy papaG. Kita terjah sekarang.....

Hayati Sakaria berkata...

Nanti kita catwalk kak wana pula...

Hayati Sakaria berkata...

Terima kasih mimin.. Good luck untuk mimin jugakk!

hidayu ayumie berkata...

Singgah catwalk dari segmen yang sama
Selamat bersegmen

http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Saif HaQiem berkata...

salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
done follow di sini...slmt berblogging
http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Saif HaQiem berkata...

salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
done follow di sini...slmt berblogging
http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Hayati Sakaria berkata...

terima kasih.

Hayati Sakaria berkata...

terima kasih hidayu

fiqah hamed berkata...

Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Princess Mimi berkata...

Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Princess Mimi berkata...

Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Pha Is berkata...

singgah catwalking sini... :)

- www.BudakPening.com

Nurul Syahirah berkata...

Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

Azhafizah Md Nor berkata...

Singgah dari segmen yang sama.

Jom catwalk ke blog saya pulak :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Mad Parihh berkata...

salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Pengikut

Google+ Followers