SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ - Cahaya Hayati

5 May 2015

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Assalamualaikum wbt.

Jom catwalk bersama dengan papaglamz. Dah lama tak catwalk... Cik Ti minat sangat ngan catwalk ni.. Cara jalan yang unik sangat.. kaki bersilang gitu. Salah langkah terus jatuh. Hahaha.

Catwalk yang di anjurkan oleh papaglamz adalah catwalk di atas pentas blog saja. Mudah saja... Tak perlupun nak berlatih jalan macam miowww tu..

Kata papaglamz,catwalk ini untuk:-

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Nak cari bloglist yang akan di letakkan di sidebar Papaglamz.com ni.

Nak cari blogger yang bertuah untuk Papaglamz review di dalam blog Papaglam.com ni.

Nak sediakan satu platform mudah buat blogger semua supaya mudah untuk Catwalk (Blogwalking) di Pentas Peragaan (blog) blogger-blogger yang lain.

Menambah follower yang sedia ada dan juga menambah traffik blog sesama blogger

klik link ini untuk join segmen by papaglamz.



24 comments:

  1. selamat bersegmen. jom join segmen nani pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Sha Allah. nanti cik ti join segmen nani pula yer...

      Delete
  2. good luck kak T ! cantik daa blog kak T.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mimin.. Good luck untuk mimin jugakk!

      Delete
  3. k.wana catwalk sini...dari segmen yg sama ...

    http://syazrim.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kita catwalk kak wana pula...

      Delete
  4. Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okayyy papaG. Kita terjah sekarang.....

      Delete
  5. hai hai !!
    MG blogwalking sni ..
    have a nice day ^__^

    btw, jom join GA MG sempena mother's day ni :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

    tqsm! xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih MG. In sha Allah nanti saya join Give Away MG..

      Delete
  6. Kak T..selamat bersegmen.... :)

    ReplyDelete
  7. Singgah catwalk dari segmen yang sama
    Selamat bersegmen

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
    done follow di sini...slmt berblogging
    http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
    done follow di sini...slmt berblogging
    http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama.

    Jom catwalk ke blog saya pulak :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  15. salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete