Masih Relevankah Nuffnang Kepada Blogger?

Masih Relevankah Nuffnang Kepada Blogger?

Minta pendapat blogger-blogger sekalian....

Kanapa Cik Ti tanyakan perkara ini kepada semua... Tak tahu la ada yang perasan atau tak :(

CPUV hanya di berikan kepada blogger yang femes dan banyak follower.. Yang sendu & ciput dok dediam. hahaha.

Dulu ada terbaca dari blog sapa ntah... dah tak ingat. Kena hantar tiket untuk dapatkan CPUV.. So, try la. Tak dilayannya... Suruh kita berusaha lagi.

Jadi, Cik Ti nak minta pendapat semua la... 
  • tunggu sehingga boleh cash out & tinggalkan nuffnang
  • Bersabar & tunggu
  • beralih kepada advertiser yang lain dengan serta merta
Sila beri pendapat rakan blogger di comment box.

# sesekali bila tak tahu memilih, pendapat ramai juga boleh dijadikan penentu kepada pilihan tersebut..

10 comments:

shasalleh berkata...

earning yang ada sekarang ni pon tak boleh nak cash out lagi...hehehe..berzaman dah rasanya. hehe. kadang rasa nak beralih juga ke advertiser lain, tapi masih tak terbuat...

Eny Abdullah berkata...

ramai yg kata nuffnang makin kedekut.. mybe kena consider pengiklan lain kan

Nazlee Ismail PCL berkata...

saya sudah lama tinggalkan nuff... apa yg boleh dikatakan, kalau boleh pergilah cari pengiklan lain atau buat pengiklanan utk bisnes kawan-kawan ...ada juga faedahnya dari pada memaparkan iklan yang tak pasti apa hasilnya.

Hajar Shikin berkata...

Saya masih setia dengan Nuffnang walaupun earning agak lambat naik. Tapi pada pada yang sama saya juga cari advertiser lain. Btw dah follow blog ini juga =)

kisah earty berkata...

Kena cari advertisor laen gak Cik T.. usaha tangga kejayaan.. :)

Hayati Sakaria berkata...

terima kasih di atas pendapat.

Hayati Sakaria berkata...

kan eny. Lepas cash out kot tukar ke advertiser lain..

Hayati Sakaria berkata...

in sha Allah PCL.

Hayati Sakaria berkata...

terima kasih atas pendapat & akan follow awak balik.

Hayati Sakaria berkata...

terima kasih.

Pengikut

Google+ Followers