Masih Relevankah Nuffnang Kepada Blogger? - Cahaya Hayati

7 Mei 2015

Masih Relevankah Nuffnang Kepada Blogger?

Masih Relevankah Nuffnang Kepada Blogger?

Minta pendapat blogger-blogger sekalian....

Kanapa Cik Ti tanyakan perkara ini kepada semua... Tak tahu la ada yang perasan atau tak :(

CPUV hanya di berikan kepada blogger yang femes dan banyak follower.. Yang sendu & ciput dok dediam. hahaha.

Dulu ada terbaca dari blog sapa ntah... dah tak ingat. Kena hantar tiket untuk dapatkan CPUV.. So, try la. Tak dilayannya... Suruh kita berusaha lagi.

Jadi, Cik Ti nak minta pendapat semua la... 
  • tunggu sehingga boleh cash out & tinggalkan nuffnang
  • Bersabar & tunggu
  • beralih kepada advertiser yang lain dengan serta merta
Sila beri pendapat rakan blogger di comment box.

# sesekali bila tak tahu memilih, pendapat ramai juga boleh dijadikan penentu kepada pilihan tersebut..

10 ulasan:

  1. earning yang ada sekarang ni pon tak boleh nak cash out lagi...hehehe..berzaman dah rasanya. hehe. kadang rasa nak beralih juga ke advertiser lain, tapi masih tak terbuat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih di atas pendapat.

      Padam
  2. ramai yg kata nuffnang makin kedekut.. mybe kena consider pengiklan lain kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan eny. Lepas cash out kot tukar ke advertiser lain..

      Padam
  3. saya sudah lama tinggalkan nuff... apa yg boleh dikatakan, kalau boleh pergilah cari pengiklan lain atau buat pengiklanan utk bisnes kawan-kawan ...ada juga faedahnya dari pada memaparkan iklan yang tak pasti apa hasilnya.

    BalasPadam
  4. Saya masih setia dengan Nuffnang walaupun earning agak lambat naik. Tapi pada pada yang sama saya juga cari advertiser lain. Btw dah follow blog ini juga =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih atas pendapat & akan follow awak balik.

      Padam
  5. Kena cari advertisor laen gak Cik T.. usaha tangga kejayaan.. :)

    BalasPadam