Apa Itu Dubsmash? - Cahaya Hayati

15 May 2015

Apa Itu Dubsmash?

Dubsmash

Sekarang ramai yang dok upload dubsmash. Tertanya-tanya gak apa itu dubsmash.. Google. Rupanya dubsmash tu adalah aplikasi dari google play store untuk membuat video selfie yang diiringi dengan bunyi yang menarik.

Ala macam parody bobo & cikgu sheeda.

Nak tengok video Dubsmash boleh klik SINI atau website Dubsmash.

Macam-macam dok ada..

12 comments:

  1. Replies
    1. hehe. tu la bila umur dah 30 an ni macam ketinggalan pula tentang aplikasi-aplikasi yang ada. senang la orang nak buat parody.

      Delete
  2. Replies
    1. tak sempat nak kejar kan kak maria firdz. Saya suka baca blog akak... penuh dengan motivasi & ilmu.

      Delete
  3. oh, itu rupanya dubsmash ye. hahahahaha. adoi, kelakar betul :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. Ingatkan apa la dubsmash tu...

      Delete
  4. Ooooo, efgiers nak ada ni???..hehe, makan hati la cikgu sheeda, huhu

    ReplyDelete
  5. hahahaha mmg best dubmash ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Eny ada buat ke? Bagi link please.....

      Delete
  6. dah lama tau, tapi masih belum mencuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat la FR... Request dari akak ni.

      Delete