Apa Itu Dubsmash?

Dubsmash

Sekarang ramai yang dok upload dubsmash. Tertanya-tanya gak apa itu dubsmash.. Google. Rupanya dubsmash tu adalah aplikasi dari google play store untuk membuat video selfie yang diiringi dengan bunyi yang menarik.

Ala macam parody bobo & cikgu sheeda.

Nak tengok video Dubsmash boleh klik SINI atau website Dubsmash.

Macam-macam dok ada..

12 comments:

Mirabeads azi berkata...

Baru tau

Hayati Sakaria berkata...

hehe. tu la bila umur dah 30 an ni macam ketinggalan pula tentang aplikasi-aplikasi yang ada. senang la orang nak buat parody.

Maria Firdz berkata...

Trend baru... Hm.

Hayati Sakaria berkata...

tak sempat nak kejar kan kak maria firdz. Saya suka baca blog akak... penuh dengan motivasi & ilmu.

Amy J berkata...

oh, itu rupanya dubsmash ye. hahahahaha. adoi, kelakar betul :D

Aiezza Sue berkata...

Ooooo, efgiers nak ada ni???..hehe, makan hati la cikgu sheeda, huhu

Eny Abdullah berkata...

hahahaha mmg best dubmash ni

Fendi Rocka berkata...

dah lama tau, tapi masih belum mencuba

Hayati Sakaria berkata...

Buat la FR... Request dari akak ni.

Hayati Sakaria berkata...

Kak Eny ada buat ke? Bagi link please.....

Hayati Sakaria berkata...

In sha Allah.

Hayati Sakaria berkata...

kan. Ingatkan apa la dubsmash tu...

Pengikut

Google+ Followers