Smartphone & Blog - Cahaya Hayati

16 Apr 2015

Smartphone & Blog

Assalamualaikum wbt.

Dah seminggu handphone Cik Ti masuk spital... Hari ni kot Encik Suami pergi ambil. Harap2 la dapat balik hari ni... huhu.

Bila takdak smartphone ni... nak update blog pun non hado semangat. lesu ja...  Nak buat entry tak bergambar pun cam tak best ja. Sesekali up entry tak bergambar kira ok la..  Kalau selalu cam tak menarik pula.. :(

Apa-apa update dari group kbba & efg pun tak tahu..  Jangan keluarkan saya dari group yer! In sha Allah akan cuba bagi komitmen selepas handphone saya sembuh.:)

Baru terasa kepentingan dan kebergantungan kepada smartphone ni.. hehe. Terutamanya untuk update blog & communication dengan blogger2 dalam group efg dan kbba.

oklah. setakat ini saja update entry tak bergambar..

 Jom pi lunch.


3 ulasan:

  1. Go go Cik Ti. pehni hp dah sihat, up entry laju-laju :)

    BalasPadam
  2. insha Allah Nurul Shahira..

    BalasPadam
  3. semoga makin bersemangat untuk terus berblogging selepas siap smartphone ya Cik Ti

    BalasPadam