Smartphone & Blog

12:30 PTG Cahaya Hayati 3 Comments

Assalamualaikum wbt.

Dah seminggu handphone Cik Ti masuk spital... Hari ni kot Encik Suami pergi ambil. Harap2 la dapat balik hari ni... huhu.

Bila takdak smartphone ni... nak update blog pun non hado semangat. lesu ja...  Nak buat entry tak bergambar pun cam tak best ja. Sesekali up entry tak bergambar kira ok la..  Kalau selalu cam tak menarik pula.. :(

Apa-apa update dari group kbba & efg pun tak tahu..  Jangan keluarkan saya dari group yer! In sha Allah akan cuba bagi komitmen selepas handphone saya sembuh.:)

Baru terasa kepentingan dan kebergantungan kepada smartphone ni.. hehe. Terutamanya untuk update blog & communication dengan blogger2 dalam group efg dan kbba.

oklah. setakat ini saja update entry tak bergambar..

 Jom pi lunch.


3 comments:

Nurul Shahira berkata...

Go go Cik Ti. pehni hp dah sihat, up entry laju-laju :)

Hayati Sakaria berkata...

insha Allah Nurul Shahira..

aRz MoHa berkata...

semoga makin bersemangat untuk terus berblogging selepas siap smartphone ya Cik Ti

Pengikut

Google+ Followers