Construction In Progress & Handphone Masuk Spital

8:57 PG Cahaya Hayati 10 Comments

Assalamualaikum wbt.

Buat pengetahuan yang singgah di sini, blog saya tengah di renovate oleh seorang adik yang baik hati.. Dah siap nanti baru kita citer panjang. Masih dalam progress... Masih berserabut. hehehe.

Terima kasih yer adik Erwento!

Buat masa saya tak dapat di hubungi melalui whatsapp, fb or ig. Handphone saya masuk spital dulu untuk lalui tempoh 'bertenang'. Walaubagaimanapun saya masih boleh di hubungi melalui sms biasa dan juga email..

Contact nombor juga sama tau. :)

Sebarang permasalahan or update, sila guna sms biasa yer.

Sekian, Wassalam.

10 comments:

syira yaya berkata...

semoga cepat keluar sepital si henfon tu ye..hihi :)

Mohamad Khairil berkata...

dah siap renovate nanti mesti cantik blog ni :D

Hayati Sakaria berkata...

Syira Yaya.. sesama kita doakan yer :). Kalau tak wallet akak pula yang masuk spital.. hihi

Mohamad Khairil, tungguuuuuu. Tuan blog pun tak sabauuuu.

khaty aiman berkata...

c.t..semoga fon cepat sembuh..ngee..tak sabar nak tengok wajah baru blog c.t

Nik Ainaa berkata...

xapa Kak Ti. kita biarkan hp tu rehat2 dlu. hehe

aRz MoHa berkata...

semoga cepat sembuh handphone tu ya

Hayati Sakaria berkata...

terima kasih semua.

Nurul Shahira berkata...

Masuk sepital mana hp Cik Ti? Sha nak anta hp jugak. Selalu sangat buat demo, geram betul T_T

Hayati Sakaria berkata...

encik suami antar kat kawan dia.. antara yang termurah di kawasan sini.

aRz MoHa berkata...

Cantik blog Cik Ti semoga berjaya selepas ini ya

Pengikut

Google+ Followers