Construction In Progress & Handphone Masuk Spital - Cahaya Hayati

13 Apr 2015

Construction In Progress & Handphone Masuk Spital

Assalamualaikum wbt.

Buat pengetahuan yang singgah di sini, blog saya tengah di renovate oleh seorang adik yang baik hati.. Dah siap nanti baru kita citer panjang. Masih dalam progress... Masih berserabut. hehehe.

Terima kasih yer adik Erwento!

Buat masa saya tak dapat di hubungi melalui whatsapp, fb or ig. Handphone saya masuk spital dulu untuk lalui tempoh 'bertenang'. Walaubagaimanapun saya masih boleh di hubungi melalui sms biasa dan juga email..

Contact nombor juga sama tau. :)

Sebarang permasalahan or update, sila guna sms biasa yer.

Sekian, Wassalam.

10 ulasan:

  1. semoga cepat keluar sepital si henfon tu ye..hihi :)

    BalasPadam
  2. dah siap renovate nanti mesti cantik blog ni :D

    BalasPadam
  3. Syira Yaya.. sesama kita doakan yer :). Kalau tak wallet akak pula yang masuk spital.. hihi

    Mohamad Khairil, tungguuuuuu. Tuan blog pun tak sabauuuu.

    BalasPadam
  4. c.t..semoga fon cepat sembuh..ngee..tak sabar nak tengok wajah baru blog c.t

    BalasPadam
  5. xapa Kak Ti. kita biarkan hp tu rehat2 dlu. hehe

    BalasPadam
  6. semoga cepat sembuh handphone tu ya

    BalasPadam
  7. Masuk sepital mana hp Cik Ti? Sha nak anta hp jugak. Selalu sangat buat demo, geram betul T_T

    BalasPadam
  8. encik suami antar kat kawan dia.. antara yang termurah di kawasan sini.

    BalasPadam
  9. Cantik blog Cik Ti semoga berjaya selepas ini ya

    BalasPadam