Antara Domino's & Pizza Hut - Cahaya Hayati

17 Apr 2015

Antara Domino's & Pizza Hut

Assalamualakum wbt.

Antara Domino's & Pizza Hut

Ini pendapat Cik Ti saja. Tak dak kaitan dengan sapa-sapa.. Lain la kalau hangpa semua sependapat dengan Cik Ti.

Antara dominos dan pizza hut memasing mempunyai resepi pizza yang tersendiri. Kedua-duanya sedap. Thumb up!

Apa yang Cik Ti nak suarakan di sini adalah dari segi penawaran & keselesaan kepada pelanggan yang makan di restoran atau dine in..

Terus terang  Cik Ti katakan yang Cik Ti lebih suka Pizza Hut. Selesa dengan penawaran dan perkhidmatan yang diberikan. Terasa makan bersama keluarga dalam suasana yang selesa.. Lebih teratur.

Kat Dominos pula, Cik Ti tak berapa suka.. banyak kena self service.Kalau makan kat restoran pun macam berkelah ja. Baik beli bungkus dan makan kat rumah...

Sapa yang suka santai boleh la mai kat Dominos. terutamanya yang bujang. Yang dah berkeluarga cam Cik Ti ni tak berapa sesuai.. Tetambah ada anak kecik.

Pendapat Cik Ti ja tau!



14 ulasan:

  1. Saya setuju. Tapi domino kurang muak berbanding pizza hut.

    kebiasaanya saya suka makan dirumah.
    Ada anak kecik makan dirumah lebih selesa

    BalasPadam
  2. dominos pizza lebih sedap.. pizza hut ni mcm keras sikit heheh bmaybe lain branch kot

    BalasPadam
  3. Hehe pendapat memasing kannn. Kita sebagai pengguna berhak bersuara...

    BalasPadam
  4. Sha tak pernah makan kat domino. Selalu take away je. Tapi much prefer dominos instead pizza. Sebab pizza roti dia macam kejung sikit.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik ti pun selalu delivery ja.. hari tu tetiba ja anak2 ajak mkn kat sana..

      Padam
  5. CN pn prefer pizza hut compare ngn domino

    BalasPadam
  6. nani prefer pizza dari segi servis lah. kalau nak compare pizza yang dekat dominos lagi sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan inani hazwani.. pizza hut service baik. Pizza pula cik ti suka dua-dua

      Padam
  7. pizza domninos much better.. and more lazatsss.. vote for dominosss...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.. cik ti tak compare pizza. Cik ti compare service depa ja.

      Padam
  8. bagi angah , domino lagi menarik pada hargnya :D

    BalasPadam
  9. Angah , kalau dr segi harga ofkos la dominos.. me too vote dominos dari segi harga.

    BalasPadam
  10. Pizza hut roti dia keras kejung liat nak kunyah pun payah.kunyah mcm makan roti kosong isi kurang cheese pun ada2 je.baik tak payahlah semua cawangan sama ja. Domino pizza, gino pizza, lagi mabeles.. harga pun x mengarut macam pizza hut.roti kosong rm25 wowww.. murtabak cheese kambing lagi berbaloi.

    BalasPadam