Dinner @ Cameron Highland

3:30 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Assalamualaikum wbt.

Kita sambung lagi cerita pasal short vacay @ Cameron Highland. Kali ini pasal dinner pula... hari pertama diner di Glory 78 Tanah Rata. Bersebelahan dengan hotel La Fern. Wajib makan steamboat kalau ke sini ...

Walaupun memula tu nak pi makan steamboat di restoran di bawah hotel Titiwangsa. Tutup la pula.. Takde rezeki nak merasa kat situ...


Steamboat Glory 78

Patah balik & makan di Glory 78. Ada perubahan dari segi rasa dan bahan steamboat. Lebih mewah... Hanya RM23 satu kepala. Kami order untuk 3 orang saja.. Anak-anak tak makan banyak... Cukup-cukup untuk kami berlima sahaja.



Dalam set ini di beri mee dan bihun. Boleh request nasi putih if nak makan nasi... Mewah dengan sayuran segar, udang besar yang fresh, daging, ayam serta pelbagai frozen seafood. 

Bila dah order set steambot ni memang tak boleh tak makan. Hilang diet... Tambah-tambah lagi suasana yang sejuk.

white coffee 
White coffee untuk saya di sebabkan tekak tak berapa nak baik.. Incik suami pula tak habis-habis dengan strawberry blended.. Anak-anak pula request nak banana split. Banana split pun mewah dengan topping. Gambar tak da...

Him - ice blended strawberry
 Restoran ini juga mempunyai pilihan untuk snacks & western. Tetapi Cik Ti belum pernah rasa... so, tak dapat nak review sedap ke tidakkk. Next trip kot... #Untung2dapatmakanfree.

Pengikut

Google+ Followers