Kedua Terbaik


Entry ini di tuju khas kepada peminat mee sotong di Padang Kota.. La  ni boleh dapat kat area butterworth dah. Kedua terbaik selepas mee sotong Padang Kota. In Sha Allah tidak mengecewakan.

Ni alamat dia: -

Mee sotong terbaik

Noor Mee Sotong Jalan Telaga Ayer, Bagan Luar, Butterworth.

Pasembur Sotong

Yang sebenarnya kedai ni dah lama beroperasi tetapi tidak se'famous' mee sotong yang dekat Padang Kota. Maybe di sebabkan restoran ni terletak bukan area perlancongan.

Sila lah terjah kalau ngidam nak makan mee sotong tapi malas nak ke Pulau....

Letak gambar pasembur sebab aku tak makan mee. Tukang komen sedap ke tak mee tu... tentulah Encik Suami. :D

Pengikut

Google+ Followers