Jalan-Jalan Hari sabtu

Cerita hari sabtu. Bawa anak-anak jalan-jalan ke Pulau Pinang. Dekat ja.. Tapi banyak tempat lagi belum jejakkan kaki. Kalau tak bawak anak-anak memang tak sampai la ke tempat tu...

Bertolak dari rumah kol 11 pagi. Pergi breakfast roti canai sedap kat belakang sekolah Abdullah Munshi. Orang Penang ja yang tau tempat ni..  Jalan masuk ikut rumah P.Ramlee. Pastu belok kira, then belok kanan kot.. Tak ingat la.

Tak sefemes roti canai kat Argill Road. Bagi Cik Ti rasa dia lagi sedap dari Argill Road.

Makan, solat.. pastu terus ke 3D Art Museum, Green Hall Padang Kota. Enjoyyy!

Malas nak taip panjang-panjang. Korang layan gambar je la.. kalau nak feel lagi pi sendiri yer...

3D Art Museum, Green Hall Padang Kota

Mak & anak rerama

Glow in the dark

Lawan tarik tali ngan mister bean

fefeling naik beca ronda Penang

Wati tunggu awie bawa beskal...

Banyak lagi. Share yang ni ja supaya hangpa pun teruja nak pi.. hikhik.

Ais Tingkap

Sebelum balik singgah kat Chowrasta. Pekena ais tingkap dan cucur + tokua.  Sedapppp. Tambah lak time tu tengah lapar... Ais tingkap ni hanya ada kat Chowrasta. Belum jumpa lagi kat tempat lain..

Pengikut

Google+ Followers