Bila Sekali Sekala

2:11 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Ini cerita lunch semalam. selalunya saya lunch di kedai tomyam sebelah opis ja. Menu kat situ memang dah boleh hafal dan hampir setiap menu penah try.. Rasa sedap dan harga pun okay.. 

Semalam tak lunch ngan Kak Cik Azilah... Cik Ti keluar ngan opis mate Cik Ti. Banyak persinggahan dari butik avon sehinggalah lunch di kfc. So, semalam kita lunch kat kfc lah... Dah lama tak makan ayam kfc. Sebulan lebih kot... lama la tu kannnnnn!

Bila sekali sekala layan ayam  time lunch, sedap la pulak.. sampai menjilat jari gitu.. Makanan yang jarang dapat memang rasa sedap.. bila selalu makan muak pulak. Perasaan dan rasa tekak saya ja.. Tekak orang lain mungkin boleh layan hari-hari.. 

Lunch treat - Hot & spicy chicken

Qoute of the day:
"Don't get confused between my personality and my attitude... My personality is who i am, my attitude depends on who you are!.

Pengikut

Google+ Followers