Tak Boleh Nak Pi Beraya #NNRaya...

12:38 PTG Cahaya Hayati 0 Comments



Terima kasih Nuffnang atas jemputan.. Maaf sesangat sebab mak yong ni tak boleh nak join.. Dah sarat bebenor... jalan lebih, makan lebih pun dah tak boleh... rasa mengah sangat2.  In Sha Allah lain tahun jika ada kelapangan dan rezeki, i join u all beraya... Teringin nak join event nuffnang tapi di sebabkan i ni  dok utara... maka i terpaksa la menolak. Tambah-tambah lagi dalam keadaan sekarang yer tak... Lain tahun, Nuffnang buat kat utara pula yer...


Ni Gambar beraya hari tu. Mr hubby candid sebab nampak perut menonjol katanya.. Dah 8 bulan lebih. Tup-tup dah nak bersalin.... Beraya ala kadar sebab banyak benda yang saya masih  tak tahan bau .. Terutamanya ikan & kari. Rindu nak makan laksa... huhu. 

Oklah, sesapa yang pergi ke Mari Beraya #NNRaya... Enjoy yourself. Makan banyak2.. Diet kemudian.. Sesekali tak nak diet yer tak?HAHAHA.

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers