5 Bulan 2 Minggu..

9:21 PG Cahaya Hayati 0 Comments

As Salam.

Pepagi dah semangat meng'update' blog. Ini buat penambah semangat untuk siapkan report... Hmmm
Lately ni macam terlampau banyak kerja dan kekadang tu rasa tertekan.. Tak saboo nak cuti 3 bulan. :D

Usia kandungan sekarang dah 5 bulan 2 minggu. Baby dah semakin aktif bergerak... Selera makan dah bertambah. Asyik lapar ja.. TAPI still tak boleh nak bau tumis, rempah dan makan ikan. huhu.. Sabar. 4 bulan lagi ja...  Bukan apa, kekadang tu rindu nak makan makanan yang masak sendiri...  Sian kat anak-anak dan en. suami. Sabar ye, lagi 4 atau 5 bulan lagi!

Persiapan barang baby.. belum beli apa pun. Maybe lepas raya baru nak start beli... Tak banyak sebab baju kakak dan abangnya masih ada. In sha Allah masih boleh digunakan lagi sebab baju new born kakak dan abangnya hanya pakai ketika dalam pantang..  Pastu dah tak muat.

lastly sekeping gambar mak yong yang perutnya tersembunyi di bawah meja. hihihi... Ini gambar masa event semalam kat EQ.


Bye.

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers