#throwback: Teambuilding

2:48 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Alhamdulillah terpilih walaupun pilihan kedua untuk teambuilding. Dah lama tak pergi... Bila dapat, terus tanya dengan Incik Suami... Dapat kebenaran, then say yes to bos. :)

Teambuilding kali ini di adakan di Golden Palm Resort, Bagan Lalang. For me, 1st time sampai sini... Sampai2 jer & jumpa kawan2 HQ, mula la nak bergambar bagai. Kalau sorang-sorang, takde gambar la..


Me

First day sampai, di mulakan dengan pendaftaran & pemberian T-shirt. Taklimat oleh resort tentang keselamatan dan perkhidmatan yang di sediakan. After taklimat, dapat kunci bilik... Taraaa! Best betul resort ni. Ataih ayaq!# sapa yang tak mai tu jangan jeles ya!

Tilam empuk dan ada bath tab. Tapikannnnn... tak dan nak rasa semua tu sebab teambuilding punya acara sampai kol 11.00 malam... Balik terus tido. Esoknya acara sambung jam 8.30 pg. huhu.. 
Kalau mai bercuti, memang best la...

Di sebabkan dewan ngan resort jauh yang amat, maka kami berulang alik menggunakan basikal. Seronok sangat dapat naik basikal. Dah lama tak berbasikal... Pastu dok feeling cam orang korea yang suka naik basikal... hehehe

Ni salah satu aktiviti semasa teambuilding. Kena buat object menggunakan tapak tangan... Camnilah hasilnya. Cantikkan! Ada pelancong korea yang berminat & nak beli... Sorry, bukan untuk di jual ya. Setiap gambar yang di hasilkan mempunyai makna yang tersendiri... 
Actually ada banyak aktiviti, tapikannn akak ni malas nak ambil gambar.. Maka yang ini saja untuk blog.


Malam last teambuilding # Dinner. Best! Tema Gold, Green and Glam... Saya guna G depan ngan G belakang ja. Malas nak mencari/membeli baju baruuuu.. Kan nak berjimat. So, pakai baju yang sedia ada sajalah...

Closed up. Nak lilit selendang cam Dato CT. Cam tak jadi jer.. Cam tak jadi jer...
Fail betul bab nak lilit selendang... camna yer?

Malam dinner ni setiap kumpulan kena buat persembahan dengan tajuk/ tema yang di beri. Group saya kena menari Gang Nam Style.. 2 jam saja untuk berlatih. Hancuss...

And....................... we got 2nd place. :P
Ok la kan... Walaupun menari ntah hapa-hapa... Janji juri terhiburkan.:)

Terima kasih kepada rakan-rakan sepasukan teambuilding ni (group 3). Group paling best! Group paling sporting. Semoga berteambuilding lagi lain kali...

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers