Dinner @ Cameron Highland - Cahaya Hayati

4 Nov 2013

Dinner @ Cameron Highland

Salam Awal Muharram buat kawan-kawan dan blogger sekalian.

Hari ni  update sambung cerita pi cameron. Citer pasal dinner plak...
Kali ni kami try steamboat di Aunthentic Highlands Steamboat. Lokasinya berada di tengah-tengah diantara Tanah Rata dan  Brinchang. Tepi jalan jer restoran ni...
Makan steamboat dalam cuaca sejuk memang sedapppp.

RM23 per person.


Menu lain yang boleh di cuba...


 Ayor orang perak kata...


Kami 8 orang tapi order untuk 5 jer..




Encik suami asyik ngan rokok elektronik dia jer... Ai tak suka. :(


Budak ni kata dia tak nak makan.. Nak diet.


Pilihan saya. Cappuchino.. 


Strawberry blended dan icr cream... Jeles tengok gambo ni tapi saya suka. Terserlah kemesraan.

 

Sedappnya ice cream ni!


Strawberry juice. Cantik kaler dia.... Ni sepupu husband.

 

Penuh satu meja.

Us.

Camna la saya tak debab. En. Suami asyik belanja yang sedap-sedap jer... Tqvm en. suami. i love u....


Ni jer dinner untuk malam di cameron highland. Tak abih lagi... ada cerita jalan-jalan dan shopping kat cameron highland pula. Next entry yer...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan