Bee Farm - Cahaya Hayati

12 Nov 2013

Bee Farm

Citer Cameron Highland lagiiiii...

Masa otw nak turun ke Ipoh, En. Suami ajak singgah kat Taman Lebah/ Bee Farm.
Singgah sini sebab nak bagi anak-anak saya kenal rupa lebah...Kat sini ada di jual semua product berasaskan madu lebah. Macam-macam jenis madu lebah ada... 

Ni lah signboard Bee Farm tu. Tepi jalan jer...


Posing ngan lebah besar sat...


Dah letih turun tangga lepak sini jap... actually kena turun lagi baru sampai ke taman lebah tu. Tinggi dan curam jugak tangga dia. Sebab takut kena sengat lebah punya pasal ... kami lepak kat sini jer... HAHAHA
 # Alasansematamata.


Budak 2 orang ni asyik nak aiskrim ja. Bukan kira tempat sejuk pun, janji dapat aiskrim...



Selamat tinggal Cameron Highland. Nanti kami mai lagi......
Dah habih pasai Cameron. Nanti saya sambung pasai Ipoh pula yer.... Kitakan cuti-cuti Malaysia.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan