Bulan Ini Bulan Rezeki... - Cahaya Hayati

19 Okt 2013

Bulan Ini Bulan Rezeki...

Alhamdulillah. Syukur ke hadrat Ilahi...
Murah sungguh rezeki saya pada bulan ini... 5 CPUV untuk bulan Oktober. 

Tak lupa juga pada nuffnang kerana memberi peluang kepada blogger tak femes macam saya ni untuk menjana pendapatan.. 

Dulu memang suka-suka buat blog tapi sekarang dah tiba masa untuk melangkah...
Bila hari ini kita tak mengambil selangkah ke depan, akhirnya nanti akan ada rasa penyesalan itu... Melangkah untuk berjaya... In Sha Allah.


Kalau tengok dari table di atas, saya menerima advert CPUV hampir 3 hari sekali... Yang terbaru adalah pada 17hb baru-baru ni... Guess. Antara jenama yang saya minat. Aduh, bertambahlah tempat untuk saya shopping online. Hihi..

Bagaimana saya boleh dapat CPUV ni?
Rahsia yang dah takde rahsia.. Rakan-rakan blogger pun boleh belajar. Jom terjah blogger HasrulHassan. Saya banyak timba ilmu tentang blog dari perkongsian yang di buat oleh beliau...

Terima kasih blogger Hasrul Hassan atas maklumat yang di kongsikan.

Tahniah juga kepada blogger/ readers yang dapat CPUV yang sama. Semoga terus sukses dalam dunia blog. Amin!

I Love Nuffnang#MoreCPUVplease.

-xoxo-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan