Nasi Ayam Penyet - Cahaya Hayati

29 Okt 2013

Nasi Ayam Penyet

Hai! Dah lunch??
Mesti la dah lunch kannnnnn......
Hari ni kita makan nasi ayam penyet... Dah lama tak makan nasi ayam penyet ni. 
Kat utara susah nak jumpa nasi ayam penyet ni... 

Kenapa saya suka nasi ayam penyet ni???
Ayam dia yang rangup dan di hidang panas-panas. i like...
Sambal dia sedap... ulalala 
Sos dekat salad tu pun sedap....#melelehairlior.
Cuma sup jer takde....

Nasi Ayam Penyet...

Ok. Saya makan nasi ayam penyet ni kat food court Sunway Carnival...
Kat food court ni ada macam-macam pilihan... Semua sedap dan harga pun berpatutan...

Actually saya mai sini sebab nak belanja adik praktical yang dah nak habis latihan industri pada jumaat ni...
Tak sempat nak pikir nak belanja kat mana...Kat sini jer yang terlintas di fikiran... Sorry yer adik-adik. Lain kali kita terjah tempat lain pula yer....

Nad & Farah.
Bye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan