Segmen Ben Ashaari : Blog Sebagai Pendapatan Sampingan

9:51 PTG Cahaya Hayati 9 Comments


Blog sebagi pendapatan sampingan? Hmmmm ... Terus terang aku katakan aku masih lagi belajar dari otai-otai blogger terutamanya Ben Ashaari. Pendapatan sampingan dari blog tak penah dapat lagi. Income dari nuffnang belum penah cash out lagikkk. Kena kumpul bagi banyak sikitttt...

 Blog sebagai pendapatan sampingan.. Ilmu ni otai blogger kena turunkan sikit kat blogger yang baru dan lama yang benar-benar berminat nak jana pendapatan sampingan dengan blog. Boleh yer En. ben?

Kepada yang nak join boleh la klik Ben Ashaari...

Cepat tau..

9 comments:

Syazary Sukor berkata...

selamat bersegmen :)gud luck!.

jaakechik berkata...

Selamat Pagi…

Jaa datang dari segmen yg sama jugak…

http://www.jaakechik.com/2013/09/blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

Hayati Sakaria berkata...

Terima kasih. Segmen pertama ni...

Hayati Sakaria berkata...

Selamat petang Cik Jaa.. Sorry baru terbaca. Selamat bersegment juga. Good Luck.

Invisible Me berkata...

Sama laa.
Tak pernah merasa lagi.
Tapi kalau rajin, insyaAllah dapat merasa jugak nanti :)

Hayati Sakaria berkata...

Invisible me, In Shaa Allah. Baru melawat blog awak tadi.. Kemas nyerrr... Kena baiki lagi blog saya ni...

Nur Atira berkata...

tira singgah sini jeng jeng jeng .
http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/segmen-blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

Hayati Sakaria berkata...

Hi Tira... Banyaknya awak dapat CPUV. CPUV nak sangkut kat akak ni pun susah bebenor... Camna buat ?

Aimi Syafiqah berkata...

Selamat bersegmen ;)
Aimi dari segmen yg sama : http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/09/segmen-blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

Pengikut

Google+ Followers