Segmen Ben Ashaari : Blog Sebagai Pendapatan Sampingan - Cahaya Hayati

18 Sep 2013

Segmen Ben Ashaari : Blog Sebagai Pendapatan Sampingan


Blog sebagi pendapatan sampingan? Hmmmm ... Terus terang aku katakan aku masih lagi belajar dari otai-otai blogger terutamanya Ben Ashaari. Pendapatan sampingan dari blog tak penah dapat lagi. Income dari nuffnang belum penah cash out lagikkk. Kena kumpul bagi banyak sikitttt...

 Blog sebagai pendapatan sampingan.. Ilmu ni otai blogger kena turunkan sikit kat blogger yang baru dan lama yang benar-benar berminat nak jana pendapatan sampingan dengan blog. Boleh yer En. ben?

Kepada yang nak join boleh la klik Ben Ashaari...

Cepat tau..

9 ulasan:

  1. selamat bersegmen :)gud luck!.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Segmen pertama ni...

      Padam
  2. Selamat Pagi…

    Jaa datang dari segmen yg sama jugak…

    http://www.jaakechik.com/2013/09/blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat petang Cik Jaa.. Sorry baru terbaca. Selamat bersegment juga. Good Luck.

      Padam
  3. Sama laa.
    Tak pernah merasa lagi.
    Tapi kalau rajin, insyaAllah dapat merasa jugak nanti :)

    BalasPadam
  4. Invisible me, In Shaa Allah. Baru melawat blog awak tadi.. Kemas nyerrr... Kena baiki lagi blog saya ni...

    BalasPadam
  5. tira singgah sini jeng jeng jeng .
    http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/segmen-blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Tira... Banyaknya awak dapat CPUV. CPUV nak sangkut kat akak ni pun susah bebenor... Camna buat ?

      Padam
  6. Selamat bersegmen ;)
    Aimi dari segmen yg sama : http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/09/segmen-blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

    BalasPadam