Poll 2.0

4:33 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Saya dah masukkan poll 2.0. Kawan-kawan blogger dah ke?
Kalau belum, sila masuk kat nuffnang dan copy code html , kendian paste kat blog. Taraaa, dah ada.

Poll 2.0 ini adalah untuk mengetahui siapakah pembaca blog kita. dari gender apa, range umur berapa, berada di mana....

Kenapa nuffnang buat survey camni? Ada la tue rancangan rahsia nuffnang untuk blogger sekalian.... More reward & income maybe. Kalau betul, i likeeeeeeeeeeee.... :P

Poll 2.0
Kepada yang singgah ke blog akak ni, sila la jawab kajiselidik ni....  Just klik pada jawapan yang betul jer... tak perlu nak pikiaq2.

Akak pun nak tahu jugak, siapa yang rajin mai blog yang tak seberapa ni....  ker ngak adaaaa.

Selamat mengambil bahagian yer!

And thank you very much.

# Love u alllllllllllllllllllllllll. Muahhhhh.

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers