Nama Saya Aleesya Sofia - Cahaya Hayati

18 Sep 2013

Nama Saya Aleesya Sofia

Minggu lepas majlis berendoi dan cukur rambut ahli baru (anak sedara asben) merangkap cucu yang ke dua belas bapa mertua. Adik beradik belah asben memang ramai....
Aku masih maintain 2 anak kecik tak berapa kecik tu...  
Seronok pegang baby ni...  Rindu nak ada baby la pulak... In Sha Allah ada rezeki ada la... Lambat atau cepat jer...


 Nama baby ni Aleesya Sofia. Keja saya sekarang siang tido, malam berjaga.. Ni mak dia yang cakap..

Masa melawat baby Aleesya ni, Ammar penunggu baby yang setia. Dia teringin nak adik...Asyik melekat kat tepi baby...hihi praktis jadi abang ke ammar?
 Si kakak pula tak heran... Maybe sebab dia dah ada adikkk.


Ni jer update hari ni...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan