Lega sikit...

5:27 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Alhamdulillah. Dah selesai meeting dengan team HQ.  Lega sikit ... Report yang di siapkan di gunakan untuk menjawab pertanyaan dan menunjukkan initiative yang state dah buat....

Namun begitu,  agenda meeting hari ni tak habis hari ni jer... Ada task yang perlu di laksanakan dalam tempoh 2 minggu, sebulan dan 3 bulan sebelum penghujung tahun menjelma. Initiative untuk state mencapai KPI.. Ingat yer 3 bulan. Uhuks...

Banyak ilmu yang saya dapat dari team HQ termasuk ilmu untuk  Microsoft Excel. From Column to text... Thank you very much kepada yang ngajor...

Semalam saya tension dan saya hilangkan tension saya dengan makan.. uiks, camna la tak bam bam.
Tabiat yang sukar saya buang.. tension jer makan... tension jer makan...

La Cremeria Chocolate Obsession
Semalam makan ais krim ni... Baru beli dari Tesco. Sedapppppnya. Suka sangattt....
Lembut dan rasa chocolate dia macam makan chocolate... Penggemar chocolate macam saya memang akan suka.. Selalunya  beli La cremeria yang perisa almond, hazelnut... Yang terbaru, perisa strawberi belum rasa lagi... Sasaran untuk next visit ke Tesco.

Tak kisah la cara camna kita nak release tension kita asalkan jangan perbuatan yang di larang oleh-Nya.
Ada yang release tension dengan sembahyang, baca quran, window shopping, share rasa tersebut dengan kawan2/ parents, pergi jogging, drive laju-laju.... Yang last ni tak berapa nak selamat.

Apa-apapun sebelum buat sesuatu, fikirlah dengan akal bukannya ikut rasa. Ikut hati mati....

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers