Kongsi Resepi

9:18 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Erk... Hari ni update sampai 3 entry. Dalam sibuk-sibuk pun sempat update, betui ka busy?
Serius busy. Aku update blog adalah untuk hilangkan rasa ding dong di kepala. Melepaskan rasa ....

Bercerita mengenai resepi. Kawan-kawan dok minta share resepi laksa. Adoiii aku bukan pakar memasak. Memasak ikut rasa saja. Takdak sukatan tertentu..... Main campak-campak ja.

Bila kawan  minta aku share juga. Benda baik kan....
Semoga kawan aku dapat buat kuah laksa yang mavellous dengan resepi aku yang biasa-biasa ja.

Sapa nak resepi lagi ? Okeh. Angkat tangan, pegang mouse dan klik  link ni Laksa Penang
Nasib baik dah blog resepi laksa ni...  Takdak double entry yer. 


p/s: perasan jap cam mat gebu.

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers