Gambar makanan yang ada dalam phone

5:33 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Takde cerita hari ni. Upload gambar makanan jer...
Motif? Bagi korang rasa lapar juga....hahaha

Gambar pertama: nasi putih bersama sayur bayam dan sambal petai daging yang menjilat jari. Yang ni aku tak masak. MIL yang masak. Aku tukang makan jer....


Yang ni plak maggi tomyam @foodcourt Sunway Carnival. Hari tu teringin sangat nak makan... tapi rasa dia dah tak sama dengan 4 tahun dulu. Maybe time tu aku tengah pregnant kot.... sedap but terlampau pedas....


Yang ni plak fruit salad. Dinner favorite nih.. Bajet boleh turun berat badan kalau dinner yang ni....  Sampai sekarang tak kurus-kurus. :P


Yang ni memang lauk pilihan bila tak lalu nak makan lauk lain. Ikam pekasam goreng garing bersama bawang dan cili padi. Yummyyyyy!.


Yang ni nasi goreng ala gerai untuk breakfast & dinner. Kesukaan Ammar....


 KFC a.m... Yang ni bila bosan dengan nasi lemak, roti canai dan tosai.

Yang ni pilihan ketika sakit tekak. McD porridge.. Layan tekak yang mengada-ngada sama. Dah sakit tapi nak makan yang sedap-sedap gak....

Sekian. Bye.

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers