Sedapnyer Chocodate YUTA

4:30 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Petang-petang camni, mulut terasa nak mengunyah jer. Cari - cari dalam laci opis terjumpa la chocodate pemberian 'Financial Advisor' aku.  Baikkan diaaaa
 :P 

Baik ada makna tue... Tiap2 tiga bulan dia mai minta sign untuk keluarkan duit KWSP aku... Dan dia semestinya akan dapat komisen. Sebab tu la aku kata baik ada makna... Akukan sumber pendapatan dia, so kena jaga dengan baik laa kannn! Kalau tak, aku lari............

Dapat masa bulan pose hari tu dan terus masukkan dalam laci. Takut tergoda.... Serius sedap. Mmmmmm.... Sehingga menjilat jari :P 
Chocodate ni di luar chocolate, dalam dia kurma berintikan kacang badam.

Nilah rupanya chocodate tu....

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers