Raya Kami...

2:00 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Assalammualaikum wbt.

Selamat Hari Raye Aidilfitri. Mohon ampun dan maap yer.. 

Korang dah masuk keja ka? Ahkak baru start hari ni. Dah lama tak cuti lelama camni...
Pastu dah timbul rasa di hati malas nak mai keja. Ingat nak sambung cuti... Agak2 korang bos akak bagi cuti tak? hikhik..  confirm tak kan! Sapa nak jawab email -email akak yang dok beratur tu..

Apa cer raya korang? Mesti best kan....
Dah masuk keja baru akak nak update. Korang layan je lah kan... 
Tak banyak gambar raya. Maklum lah ai kan sibuk di dapur... Anak perempuan sorang la katakan...
Nak harapkan abang ngan adik-adik lelaki yang lain... hmmm buat penat mulut jer suruh diaorang. Malas kemain. Tension tau.  

Raya ni memang meriah sebab aku pi beraya dari pagi sampai kemalam. Tinggai umah kat kak ipar...
sekali sekala kan... Selalunya aku yang tunggu umah...

Anak-anak yang paling seronok. Main bunga api  dan mercun tak henggat diri. Macam dah besar. Nak marah tak boleh sebab daddy nyer tukang ajar dan layan anak-anak main bunge api & mercun.

Menu biasa jer. Soto, ketupat pulut daun palas bersama rendang daging, nasi himpit kuah kacang dan kuih muih. Gambar takde....

Lupa nak habaq. Kami beraya kat kampung aku... 
posing di hari raya.... Yang baju merah tu sepupu depa (anak abang)
takdan nak ready daddy nak snap...
Gaya otomen dari Ammar...
Mummy & kids...
Ceriakan raya anda dengan hubungi yang tersayang mll maxis worry free roaming
Jauh di mata dekat di hati.

-xoxo-

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers