Macam-Macam hari ni..

9:41 PG Cahaya Hayati 0 Comments

Salam Jumaat semua. Semoga baik-baik yer..
Hari ni macam-macam berlaku kat akak ni... Start nak mai keja, lalu jalan yang selalu guna... sampai pertengahan jalan pula, jalan jam... ntah apa yang berlaku kat depan. Kawasan kona-kona dan berbukit.... Tunggu dalam 10 minit tapi still tak bergerak... Patah balik dan ikut jalan jauh. 3 tol kena hari ni..... huhu
Sampai kat jalan opis lak, jalan di tutup bagi tujuan raptai pembarisan Merdeka Negeri Pulau Pinang. Kena ikut jalan jauh jugak... Last-last kol 9.00 baru sampai opis. Macam-macam kan!

Ko tu yati... Kalau dah lambat, macam-macam alasan ko. Betui. Tarak tipu punya...
Percayalah.

Jap lagi update lagi. Nak turun tengok raptai perbarisan my company. Kitakan supporter company kita.... Walaupun tak join, tapi i support dari jauh .. hihihi.



0 comments:

Pengikut

Google+ Followers