Di Manakah Iklan Sidebar Nuffnang??? - Cahaya Hayati

26 Ogo 2013

Di Manakah Iklan Sidebar Nuffnang???

Hairan bin ajaib. Rasanya dah hampir 2  minggu iklan sidebar nuffnang tak muncul.
Kenapa ek? Cheq ada buat salah ke?

Bercakap tentang nuffnang ni, takde ke pemilihan untk review product ke,food fiest ke, blogger meet blogger ke kat belah utara ni... Asyik kat KL. Tahulah KL tu bandar di antara bandar. Sesekali kat belah utara kan syiok. Baru la teruja/ meletops blogger kat belah utara... 
hehehe. Kami menunggu nuffnang kat utara.... 

Ini sekadar luahan hati cheq. tak dak kaitan pun dengan blogger lain.
Peace Nuffnang!

Iklan nuffnang kat sidebar tu  tu nanti letak balik yer..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan