'Compiler' kerja yang aku tak suka

3:21 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Compiler kerja yang buat aku pening. Macam-macam feedback yang aku dapat.
Dah bagi table & drop down button.. bila dapat balik macam-macam rupa feedback. Naik pening dok edit report. Sebab tu la kerja compiler ni aku tak suka.... 
Huhu

Walaupun tak suka, aku kena buat juga. Arahan bos mana boleh ingkar.... Karang dapat performance cap ayam.  Aku jugak yang susah.

Oh kerja!

Opps. Next week nak buat training credit refreshment kat staff pulak..... In house training. Takde elaun kepada trainer. Sian kat aku...
Slide pun tak abih study lagi... Takpelah, aku anggap jer kerja lebih untuk dapat better performance.

i support u ( my company).
Heheh feeling terlebih sudah!



0 comments:

Pengikut

Google+ Followers