Ngantuk

10:24 PG Cahaya Hayati 0 Comments

Assalamualaikum wbt.

Ngantuk sangat hari ni. Napeeee???????????
Tadi bangun sahur pukul 4.45 pagi. Masak 15 minit jer... Tom Yam Ayam dan telur dadar jer.
Minum nescafe lagi... Tapi masih ngantuk juga.

System pun slow jer hari... maka bertambah mengantuklah ahkak ni.
Masuk satu data, berzaman kena tunggu dia proses. Huhuhu... System ni pun cam paham jer ahkak ni tengah mengantuk. Leh pejam mata sambil tunggu system. Hikhik... Ambik kesempatan betul.

Tapikannnnn... Keja kita banyak lagi tak siap. Jumaat ni last keja... Pastu kita cuti panjang untuk raya. Doblas hari jer.

Ngantuk.
Aci dok kalau ahkak pi ZZZZZZZZZZZ dulu?

"Bos-bos, Saya nak pi rehatkan mata boleh tak? Bantal dok panggil saya ni"

Kalau boleh la kan.....

Ingat time keja kat HQ dulu. Kalau ngantuk boleh jer gi tidur jap sebab surau dalam department jer. Kekadang tu bos-bos pun join sekaki...
Windu kat HQ.

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers