Sunyi jer hari ni...

2:40 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Assalamualaikum wbt.

Sunyi jer hari ni. Mana semua orang pi nih?
Pagi tadi pun sama time beli breakfast... macam aku sorang jer tak posa.
Tetiba rasa cam buat salah ...
Korang semua posa ke?

Hari sepatutnya aku posa tapi sebab tak bangun sahur terus cancel nak posa hari ni. 
Bangun jer perut dah buat konsert rock. Mana boleh tahan...

Kat opis ni dah start order kuih raya.
Macam-macam sample kuih yang depa bawak.
Selalunya order 3 jenis ja. Yang femes jer.. cam almond london, cunky almond dan tart nenas.
Kalau yang lain tu, berzaman baru nak abis... tu pun bawa mai opis.
Kalau tak jadi masuk tong sampah la.

 Oklah break dah abih.  Keja masih banyak yang menanti.
Nanti kita update lagi yer..

-xoxo-

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers