AKU TAK KESAH - Cahaya Hayati

7 Jun 2013

AKU TAK KESAH

Jadi blogger ni kena ada entry selalu... 
Paling kurangpun seminggu skali ..
Kena ada entry yang best... Gambar yang menarik pun takpe..
Semua kat atas aku yang kata.
ekekke

Tapi aku,
Susah nak update... Selalu kekeringan idea. Kalau ada pun gitu-gitu aje.Ado sapo nak sumbang idea?
Gambar tak berapa nak menarik.. 
Ayat tak kebaboomm... Tak dak ayat bombastik..
Susahkan ?

Pastu, 
Bila buat entry terpikir lak ada ke idak orang nak baca...
Bahasa aku kasar ke?
Orang sakit hati tak baca ayat aku?
Boleh buat pahala tak entry aku? 

ishhhh... Macam-macam dok main kat kepala ni.

TAPI

Ada aku kesah dengan semua di atas? Jawapannya adalah TAK.
AKU TAK KESAH.

Peduli apa. Ini blog aku... suka ati aku nak update apa pun.
Kalau setuju sila like, kalau tak setuju lak.. sila share.
HAHAHA

bekpes pagi tadi..

-XoXo-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan