Akibat Cuai

3:38 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Assalamualaikum wbt.

Pagi tadi jammed lepas tol Kubang Semang.
Tak penah-penah jam sepanjang keja kat butterworth ni.

Dah la jammed, terlanggar lak bontot Viva PJJ. Salah sendiri. 
Nak hantar msg kat member tempat keja. Nak inform lambat sampai...
Dah break. Ntah camna boleh terlanggar lak.
Huhuhu.

Kemek skitt ja. 
Berenti kat stesen minyak & deal nak settle.
Owner( sama bangsa) keta ok. But dia punya penumpang pulak banyak songeh.
tu la, ni la.
Last-last aku sound la ' ni sapa yang owner kereta?'
Hello nyonya! Ini kemek skit saja.. 
Buat apa mau bising. I sudah mau bayar ....  lagi mau bising ka?
U dah lambat nak pi keja... I lambat nak pi keja. Lagi mau lambat ka?
Huh! Hilang kesabaran bila ada orang jadi batu api.
Nasib baik the owner setuju dengan deal.

Melayang skitt bulan ni... Terbang duit shopping.
Inilah akibat tercuai skitt.
HUHUHU

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers