Perlukah Jadi begini?

10:53 PG Cahaya Hayati 2 Comments

Assalammualaikum wbt.

Huhu...
Mood cuti sekolah di mana- mana saja.
Termasuklah system yang company CH guna. Selalunya tak camni pun.
Start cuti sekolah jer jadi camni...

Huhuhu...
Camna CH nak cuti tanpa pikiaq pasai keja?
Sapa nak tolong jawab ni...

Error.

Bila jadi camni, CH boleh berblogging tanpa rasa bersalah.
Suke suke... 1000x. Sila 'like' jika anda suka & 'share' jika tak suka.
Pilihan di tangan anda.
hahahaha.

Tapikan dalam hati CH ni dok risau banyak lagi email tak reply, banyak keja lagi keja tak settle.
Esok dah nak cuti-cuti semalaya.
Tengok betapa dedikasinya CH bab keja ni.
Hahhaa... #moodmasukbakulangkatsendiri.

2 comments:

anna berkata...

hahaha...alas an tanak buat keje la tu tapi mmg betul la...system ngokngek due tige menjak ni

Hayati Sakaria berkata...

yang tu pun betui gak ana... tapikan seingat-ingatkan saya kan, sejak keja ni kalo time cuti skolah jer... mesti system ngok ngek skit... system pun nak cuti gak kot... hahaha

Pengikut

Google+ Followers