Bukan Pakar

Aku akui aku bukan pakar..
Tapi semangat belajar tetap ada..
Belajar nak cantikkan blog..
Belajar mencuri masa untuk update blog..
Gigih mencari idea untuk di taip dalam blog..

Hehhe...
Jadi harap faham kalau asyik bertukar wallpaper..
Asyik tak update..
Termerapu merapan dan sebagainya...

Kadang-kadang tu..
terjeles ngan blogger yang dah femes..
Yang boleh buat duit riban-riban setiap bulan..

Kalau lah aku camtu jugak...
Confirm aku jadi fulltime blogger..
best ooo...

Idea sendiri ttp di bayar..
serius aku suka...

korang?

Letak gambar sendiri ...

P/s: Gambar setelah seminggu menggunakan product Catalyst - Virgin Coconut Oil (Vco). Salah satu product yang CH guna untuk menyelesaikan masalah jerawat di usia 30an... Harap-harap berkesan. Tension tau bila dah  tua2 ni ada jerawat...

~ Peace~


0 comments:

Pengikut

Google+ Followers