Xtvt Penghujung April 2013 -Part 1

2:15 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Huh.. Serius April 2013 adalah bulan yang busy untuk quater pertama 2013.
Sapa setuju angkat tangan!

Busy ngan kerja-kerja opis. Busy ngan event. Busy ngan initiative untuk capai target.
Busy makan-makan sebab dapat duit initiative tahun lepas. Busy dengan aktiviti kelab..
Busy kan?

Bermula awal April hari tu, team management TM terlibat dengan bilik Gerakan TM untuk menghadapi PRU 13. Bilik gerakan ini beroperasi secara berjadual. CH ada lagi satu shift malam untuk bertugas di bilik gerakan ni. Tak tahu boleh berjaga malam atau tak... Dah lama tak berjaga. Paling lambat tidur pun jam 1.00 atau 2.00 pagi ja...
Harap-harap segalanya berjalan dengan lancar.

2 minggu lepas start busy dengan initiative. Meeting, briefing and action. Minggu ni pula start buat analysis initiative ini. Huh...

Dalam sibuk-sibuk pun, unit saya sempat lagi buat makan-makan sempena kejayaan mendapat permohonan autopay melebihi target ( tahun lepas nyer..). 

Pilihan di Nasi  Mandy Al- Arabi, Tesco Seberang Jaya.
Sedap.

Setakat ini saja yang dapat saya update. Part 2 akan menyusul nanti..

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers