Weekend Face

10:47 PG Cahaya Hayati 0 Comments

Happy weekend.
Have a lot things to do with my girl & boy.

Semalam dah planning apa nak buat hari ni.. siap minta izin ngan Mr. Hubby sebab nak window shopping kat shopping complex yang dekat dengan rumah.
Dah lama tak bawa kids jalan-jalan  kalau hubby takde. 
Sebab budak-budak ni suka ikut kaki sendiri.. tak terkawal & takut kena kidnap.
hehehe.. over. 
my girl & boy..
Pagi2 lagi adik dah ajak pi kedai buku.. tapi takmo mandi. Busuk punya budak.
no.. no.. no... go & take your bath first ..

Happy face but kakak still malu2..
 Kakak memang menyenangkan. Berdikari. Tak perlu di suruh sebab dia dah tahu apa yang perlu buat..
baju apa yang dia nak pakai.. bila nak makan.. Agaknya sebab dia dah ada adik masa umur setahun lebih...
but agak manja.

Naughty face... kakak don't know how to act..
Semoga weekend ni menjadi weekend yang di ingati.

Selamat Hari Minggu Semua.


0 comments:

Pengikut

Google+ Followers