Sian anak-anakku

3:30 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Semalam masa ambik anak- anak kat tadika, badan depa dah suam-suam.
Sampai rumah terus bagi ubat . Tak sangka pula nak melarat sehingga hari ni...  Sebab selepas makan ubat semalam depa dah sihat dan melompat-lompat.

Pagi tadi sebelum siap-siap nak pi kerja, rasa badan depa dulu... Aduh! panasnya. 
terus buat keputusan ambik urgent leave. Anak2 lagi penting dari kerja. Ya CH akui yang kerja yang bagi CH berada di tahap sekarang tapi anak2 adalah saham dunia & akhirat.
Tak dapat di nilai.

Call hubby & inform dia nak bawa anak2 pi klinik. Then, he said tunggu dia balik.
Bila hubby sampai terus pi klinik. Terima kasih abang sebab menjadi daddy yang prihatin dan bertanggungjawab. We love u so muchhh.

Doktor inform demam anak2 agak kuat. Aisya 38.8C dan Ammar 39C. Anak2 dah biasa ngan doktor ni.. so, doktor siap pesan ngan anak2 supaya jangan melompat-lompat (main-main) sangat... Sebab budak-budak kalau demam or sakit still nak main-main.

Petang ni pun masih belum kebah. Makan pun tak mau.
Risaunya... Harap2 my double A cepat baik dan sihat.
In Sha Allah.

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers