Selamat Hari Ulang Tahun ke- 6

1:26 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

11 februari yang lepas adalah ulang tahun perkahwinan kami yang ke -6.
Tak sangka dah 6 tahun... jap ja masa berlalu. Tak terasa....

Masih teringat lagi masa kawan CH (bestfriend hubby) nak match kan CH ngan Hubby.. bila teringat balik rasa kelakar... 
Cara hubby nak ngorat... datang kat tempat CH kerja ( masa tu kerja kat 7eleven). Buat2 tanya mana kawan dia... kawan dia plak buat2 pi call aweks dia guna public phone. Kelakarkan....

Kata orang kalau dah jodoh tu... segala urusan di permudahkan. Yang penting restu mak bapak.

masa muda2 dulu...  
Sempena  anniversary yang ke - 6 ini, my hubby nak buat surprise. Plan nak celebrate kat tempat yang luxury & romantic tapi masa dan situasi yang tidak mengizinkan.

Me & hubby just celebrate dengan romantic dinner di tepi pantai ... makan ikan bakar, sotong goreng tepung dan tomyam campur. Menu biasa tetapi masa berdua ngan hubby yang paling penting.. Bercerita dan meluahkan perasaan seperti masa cintan cintun ... Bercakap tentang impian dan harapan...  Boleh gediks2 skitt  sebab tak dak our Lilo & Stich... amboi gatainya hangpa...!hahhaha

Opps! Lupa nak bagitau yang our Lilo & Stich di tinggalkan dengan mak mertua. Petang tu dah bawa depa pi jalan2 & shopping.. yang akhirnya tidur lepas maghrib. Maknanya depa bagi chance kat mummy & daddy (macam tau2 jer kan...)

A happy family.

Walaupun biasa tapi berkualiti. Tak terasa dah jadi mummy and daddy... dan kami balik rumah pukul 1.00 pagi ( kalau time anak dara dulu, kompem kena berleter). Walaupun sambut anniversary berdua saja setiap tahun tapi ia memang terbaik. Semoga ianya menjadi tradisi kami..

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers